Zelf een tweedehands macbook pro aangeschaft

Het heeft even geduurd maar ik heb besloten om een tweedehands macbook pro aan te schaffen. Dit naar aanleiding dat ik op het internet iUSed.nl ben tegen gekomen. Dit bedrijf biedt namelijk een tweedehandse iMac of macbook aan voor een zeer aantrekkelijke lage prijs. Je merkt het niet eens dat deze macbook tweedehands is!

iusedlogo

Mijn oude macbook had het voor een tijd terug begeven waardoor ik hoognodig op zoek was naar een nieuwe, echter viel het mij nogal tegen met de hoge kosten wat er in de winkel voor gevraagd werd. Ik zou dan in feite een maand extra moeten werken wil ik dit kunnen aanschaffen, dat was nou net niet de bedoeling waardoor ik op het internet verder ben gaan zoeken. Ik hoopte dan ook van harte dat ik via het internet een goedkopere versie van de macbook kon vinden zodat ik alsnog het werk kon uitvoeren.

apple-macbook-pro-133-inch

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van iUsed en redelijk nieuwsgierig geworden van wat er werd getoond op de website. Hier werden namelijk diverse tweedehandse iMac en Macbook getoond welke je kon bestellen. Ook het feit dat hier een tweedehands macbook pro aangeboden wordt heeft mij doen beseffen dat het wel degelijk goedkoper kan als wat ik elders heb  gezien. Ik heb er dan ook voor gekozen om er willekeurig eentje aan te vinken en te kijken wat er aangeboden wordt. Laat dit nou net perfect zijn voor mij! Ik heb er namelijk voor gekozen om deze te bestellen, uiteraard met de twee jaar garantie wat erbij wordt gegeven.