Plastic bekers bedrukken doet u hier!

plastci

Posted by on augustus 22, 2016

plastciHeeft u wel eens gehoord van plastic bekers bedrukken? Pas geleden heb ik hier kennis mee leren maken en dit beviel mij zeer goed. Ik kwam namelijk uit op de website van Maxilia. Deze website heb ik leren kennen dankzij een goede vriendin van me. Zij vertelde me over het plastic bekers bedrukken en dat dit erg leuk is voor de kinderen. Je kunt bijvoorbeeld de namen van de kinderen met een leuke afbeelding er op laten drukken en dit was nou precies wat zij gedaan had. Pas geleden kwam ik op een erg leuk idee en daar ga ik u vandaag iets over vertellen.

Pas geleden was mijn dochter namelijk jarig en ze vierde een kinderfeestje. Na een leuke dag kwam iedereen gezellig wat bij ons eten en drinken om vervolgens weer naar huis te gaan. Het leek mij een erg leuk idee om plastic bekers te bedrukken. Ik wist dat mijn vriendin dit een tijdje geleden had laten doen en ik wilde dit dus ook. Ik liet ze vervolgens bedrukken en alle kinderen zouden een beker krijgen met hun eigen naam erop. Dit leek mij een erg leuk idee en mijn dochter zag dit ook wel zitten.

beker plasticGeslaagd feestje!beker bedrukken

Ik bestelde de bekers en een dag later kwamen ze al binnen. Ik had ze op tijd voor het feestje en ik heb ze inmiddels al aan iedereen gegeven. De kinderen namen ze mee naar huis en dit vonden ze erg leuk. We kunnen nu terugkijken op een geslaagde dag!

Posted in: Tips
Tags: , ,