Nieuwe motorlaarzen

Bij een goede en veilige motoruitrusting horen naast een helm en motorkleding ook speciale motorschoenen of motorlaarzen. Omdat mijn huidige motorlaarzen aan vervanging toe zijn, ben ik op zoek gegaan naar een nieuw paar. Online zag ik al veel over Motorkledingcenter. Dit bedrijf heeft zowel een webshop als een winkel in Hazerswoude-Rijndijk. Omdat ik het bij motorlaarzen erg belangrijk vind dat ik ze kan passen, ben ik afgelopen weekend naar de winkel toegereden om het assortiment te bekijken.

All-road motorlaarzen Rev’it!

De rit naar de winkel toe was het zeker waard! De winkel is ontzettend groot en heeft een ruim assortiment aan merken, modellen, kleuren en typen. Het personeel is ontzettend aardig en heeft verstand van de producten. Ik heb me hier dan ook prima vermaakt en heb veel verschillende motorlaarzen kunnen passen. Uiteindelijk heb ik besloten te gaan voor all-road laarzen. Dit type motorlaarzen zijn geschikt voor dagelijks woon-werk verkeer en off-road gebruik.

Ik ben gegaan voor Rev’it! Gravel Outdry motorlaarzen in de kleuren zwart met bruin. De motorlaarzen zijn gemaakt van omega leer in combinatie met suède leer. De laarzen zitten erg comfortabel en zijn extreem licht. Dankzij een gelamineerd outdry membraan wordt waterdichtheid gegarandeerd. De speciale zool bestaat uit vier verschillende lagen die zorgen voor zowel comfort, grip en bescherming. Al met al een zeer goede motorlaars die zijn prijs zeker waard is. Wat vinden jullie van mijn nieuwe Rev’it! Motorlaarzen? Dit weekend ga ik heerlijk toeren in Limburg! Als je nog tips hebt voor mooie plekken die ik moet bezichtigen dan hoor ik dat graag.

revit-gravel-motorlaars