Laat je behandelen als je pijnklachten hebt

Als je een blessure hebt opgelopen met sporten of een ander pijntje gekregen hebt is het natuurlijk zaak dat je daar zo snel mogelijk weer vanaf bent. Hiervoor kun je ook naar de fysio gaan om het probleem te laten verhelpen. 

Snel terecht voor een behandeling

Fysiotherapie Claessens van de Rijt is gespecialiseerd in chronische pijn en sportblessures maar je kunt er ook terecht voor andere klachten. Als je contact met ze opneemt wordt er naar gestreefd dat je reeds binnen 24 uur een afspraak kunt maken zodat je zo snel mogelijk geholpen kunt worden. Als je overdag dient te werken of naar school gaat kan de afspraak ook na werktijd gemaakt worden zodat jij niet zo lang hoeft te wachten om met de behandeling te starten. 

Behandelplan met veel bewegen

Als je het eerste intakegesprek gehad hebt wordt bepaald wat het probleem is en hoe dit het beste behandeld kan worden. Belangrijk is dat je blijft bewegen. De focus van ieder behandelplan ligt zoveel mogelijk op beweging zodat jij weer snel in je oude ritme terugkomt en kunt doen wat je gewend bent, maar dan zonder bijkomende pijn. 

Samenwerking mogelijk

De praktijk werkt met diverse specialisten maar als er een probleem geconstateerd wordt dat zij niet kunnen oplossen wordt de hulp van een andere specialist ingeroepen. Zij kunnen ook samenwerken om tot de juiste oplossing te komen zodat jij zo snel mogelijk weer beter bent en de gewone gang van zaken kunt volgen.