apple kabel

Ik heb mijn Macbook air accu simpel online besteld

bizzixEen aantal maanden geleden heb ik een nieuwe Macbook air accu gekocht. Omdat mij deze aankoop zo goed bevallen was, wil ik dit graag met jullie delen. Ik heb dit gedaan bij de webshop Bizzix, zijn jullie hier al bekend mee? Zo ja, reageer dan onderaan dit bericht en laat weten hoe jullie ervaring hiermee was. Nogmaals die van mij was dus goed. Omdat ik nog al zuinig ben op mijn spullen was ik ook erg verbaasd toen bij Macbook ineens uitviel. Toen ik naar een elektronicazaak ging om te achterhalen waarom die uitviel werd mij gelukkig verteld dan de accu kapot was.

Macbook air accuDit was natuurlijk goed nieuws omdat ik in eerste instantie dacht dat mijn hele Macbook kapot was. Er stonden namelijk belangrijke documenten en ook vakantie foto’s op. Ik had namelijk ook geen back-up gemaakt, dus was bang dat ik alles kwijt was. Maar de verkoper zei dus dat ik een nieuwe accu moest kopen, dit kon ook bij hem in de winkel. Alleen moest hij deze wel nabestellen wat vervolgens anderhalf week zou duren. Ik vertelde hem dat ik niet zo lang zonder mijn laptop kon, dus ging het online bestellen.

Mijn bestelling binnen de volgende dag al in huis

Toen ik eenmaal thuis kwam ging ik ook gelijk online zoeken naar een Apple leverancier. Verder zocht ik naar een bedrijf die het liefst de nieuwe┬áMacbook air accu zo snel mogelijk kon leveren. Toen kwam ik uiteindelijk uit bij de site bizzix.nl. Hier stond dat wanneer je ‘s avonds voor 23:00 besteld, je het de volgende dag al in huis hebt. Dit had ik dus gedaan en krijg inderdaad mijn bestelling om 14:00 thuis. Natuurlijk was ik altijd al voorstander van online bestellen. En dankzij deze firma wordt dat weer bevestigd.

apple kabelZij hebben hier overigens nog meer accessoires van het merk Apple, zeker de moeite waard om het eens te bekijken.