De voordelen van een Magento 2 webshop op een rij

Ik heb in de afgelopen periode de voordelen van een Magento 2 webshop eens op en rij gezet, en ik moet zeggen dat ik er van sta te kijken hoeveel het er wel niet zijn. Behalve dat dit programma heel makkelijk is om te installeren, is het ook zeer gebruiksvriendelijk. Ik heb namelijk al een tijd het idee om een eigen webshop te beginnen, na een onrustige periode van ziekte en ontslag wilde ik al een tijd voor mezelf beginnen, maar wist nooit precies hoe ik dit aan moest pakken. Inmiddels was ik er wel uit wat ik wilde gaan doen, en dat is verkopen van babyproducten, zoals luiers en kleding. Natuurlijk moet je hiervoor ook de spullen inkopen, maar voor mij was het de grote vraag hoe je deze producten aan de man kreeg. Toen ik voor een tijd terug in gesprek kwam met een oud collega, ook zij zat thuis zonder werk, en was een eigen webshop begonnen, een webshop waar je sieraden kon kopen. Ze vertelde me de voordelen van een Magento 2 webshop, waarmee ze een eigen website had gebouwd. Zelf ben ik niet zo handig met alles wat computers te maken heeft, maar na haar gesprek werd ik wel nieuwsgierig. magento-graph-3

Ik heb mijn eigen webshop gemaakt

Ik moet zeggen dat ik van mezelf stond te kijken. Stap voor stap heb ik mijn eigen webshop kunnen bouwen, wist niet dat het zo makkelijk was om een website te maken, anders had ik dit veel eerder gedaan. magento-to-magento-2