De papierentas van leer

Vorige maand kocht ik mijn eerste lerentas ooit, bij de webshop Leatherlicious. Het is wel gelijk een tas waar ik zo trots op ben dat ik er toch wel even over wil vertellen. Ik kocht deze tas in de webshop hopend dat hij snel binnen zou komen. Uiteindelijk was mijn tas er binnen een dag al, ongelooflijk. Ik gebruik deze My Paper Bag Business Bag van MYOMY nu eigenlijk dagelijks: als ik de stad in ga maar ook gewoon naar mijn werk. Deze tas is speciaal ontworpen om water buiten te houden dus ik weet dat ik veilig mijn laptop kan opbergen. Er is ook een speciaal vak voor een laptop maar daarnaast nog een groot vak waar ik onder andere mijn mappen in kan stoppen. Hij heeft daarnaast nog meer kleine vakjes om kleinere spullen in te stoppen.

Multifunctionele tas

Maar de buitenkant is deze tas het mooist. Hij is volledig gemaakt van licht bruin leer en ziet eruit als papierentas met de ribbeltjes aan de bovenkant. De tas is afsluitbaar met een rits en heeft twee handige handvaten. Wat super handig is dat ik hem kan tillen zoals een boodschappen tas maar ook, met de bijgeleverde schouderband, over mijn schouder mee kan dragen.

Een andere reden dat ik voor Leatherlicious heb gekozen is dat een groot deel van de tassen eco-vriendelijk is gemaakt. Deze tas is bijvoorbeeld gemaakt in India van 100% ecologisch buffelleer. Ik vind het toch wel belangrijk dat er aan de rechten van de mens maar ook aan de rechten van het dier wordt gedacht.

Ze hebben verschillende (Nederlandse) designer merken, van iets minder dure tot duurdere tassen. Daarom is Leatherlicious is zeker een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een stijlvolle en trendy tas.