Boxspring

Altijd al willen weten hoe een boxspring slaapt? Doe dan eens een bezoek aan boxspring.nl
Bij boxspring.nl kun je terecht voor verschillende soorten modellen boxspring bedden.  Ook kun je geheel zelf de keuze maken of je een hoofd of voetbord aan het bed wilt hebben of dat je liever gewoon een kale box hebt. Voor het design kun je de kiezen uit verschillende soorten stoffen, poten en kleuren.

panna-elektr_niet-opgemaakt_1Een boxspring kan je geheel naar eigen persoonlijke voorkeur samenstellen of je nou op je zei ligt, of juist op je rug, er wordt overal rekening mee gehouden. Om het ultieme slaap comfort te bepalen word de gehele boxspring op je slaapgedrag afgesteld. De volgende middelen van een boxspring hebben invloed op je slaapcomfort. De box, het matras en het topmatras

De ene box heeft meer druk verdelers dan de andere box, hierdoor word de druk op de ene boxspring beter verdeeld dan op de andere. Ook kan er gekozen worden voor een elektrische box, dit maakt instappen een stuk gemakkelijker en hierdoor kun je ‘s-avonds ook gemakkelijker bepaalde posities innemen tijdens activiteiten als tv kijken. Daarnaast speelt de hardheid en de kwaliteit van het matras en het topmatras ook een erg grote rol.
denmark-boxspring-v1_2Ben jij opzoek naar een nieuw bed en lijkt een boxspring jou een interessante optie?
Neem dan eens een kijkje op de webshop van boxspring.nl en laat je inspireren door het grote aanbod.  Wanneer je de boxspring liever persoonlijk nog eens bekijkt, kun je altijd een bezoek doen aan de winkel van boxspring.nl ook hier staan alle specialisten voor je klaar om te helpen bij het kiezen van een juiste boxspring die helemaal bij je past.