Bloemen laten bezorgen voor een speciaal moment

Bloemen laten bezorgen voor een speciaal moment, dat is zeker uit te besteden aan de firma, BoeketCadeau. Omdat ik een zeer tevreden klant ben van dit bedrijf, wilde ik graag mijn complimenten als tip achter laten op dit blog. Omdat mijn moeder met pensioen ging, vond ik het een erg leuk idee om haar favoriete kleur rozen naar haar werk te sturen. Vooraf kon het blije gezicht van mijn moeder al voorstellen en met deze voorpret was ik op de website een mooie bos aan het uitzoeken. Dit is erg goed gelukt en ook heb ik een mooie kaart toegevoegd met een lieve tekst erop voor mijn moeder. 

Bloemen laten bezorgen

Erg ontroerd en met vele cadeaus kwam mijn moeder thuis

De bloemen kon ik laten bezorgen op de speciale dag en toen mijn moeder deze aannam, kreeg zij een brok in haar keel. Dit hoorde ik aan haar door de telefoon toen zij mij in haar pauze opbelde om te bedanken. Toen mijn moeder thuis kwam, zat ik haar samen met mijn vader en broer op te wachten. Wij hadden lekker eten besteld en de woonkamer gezellig gemaakt en opgeruimd. De rozen stonden al snel in een grote vaas te pronken en mijn moeder heeft nog even gehuild van alle emoties die zij die dag heeft ervaart. Nu kan zij lekker gaan genieten van haar hobby en valt de druk van het vele werken wat zij bijna haar hele leven weg. Ik ben erg blij dat ik haar heb kunnen verwennen met mooie rozen

 

Bloemen laten bezorgen