Afgelopen zomer nieuwe boxspring gekocht.

Posted by on december 16, 2015

Afgelopen zomer hebben wij een nieuwe boxspring gekocht. Mijn man heeft al een tijdje last van zijn rug. Bij het naar bed gaan en bij het opstaan had hij erg veel last, dit koste hem dan ook erg veel energie.

Samen hebben we besloten dat dit niet langer zo kon, we zijn daarom op zoek gegaan naar een nieuwe boxspring. Voorafgaand van de zoektocht naar een nieuwe boxspring zijn wij op zoek gegaan naar informatie. We kwamen verschillende positieve reacties tegen van mensen die aanzienlijk minder last hebben van hun rug door het slapen op een boxspring.

Uiteindelijk kwamen we op een website die ons veel kon vertellen over verschillende soorten boxsprings. We hebben een afspraak gemaakt met een showroom medewerker. We hebben gekeken naar een bed dat perfect bij ons past en bij de situatie van mijn man.

De nieuwe boxspring is volledig elektrisch verstelbaar, dit maakt het voor mijn man een stuk gemakkelijker om het bed in of uit te stappen. Daarnaast is de nieuwe boxspring een stuk hoger dan zijn voorganger. Door de hoogte hoeft mijn man minder snel te bukken en zijn rug dus minder te belasten.

Wij zijn erg tevreden met de nieuwe boxspring, het ding biedt ons veel gemakzucht en is een echte aanwinst voor onze slaapkamer. Door het mooie design en de luxe stof zit er veel meer sfeer in onze slaapkamer.

Posted in: Algemeen

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress